SmartRelocations.ro

SMARTRELOCATIONS

0726138474

Uneori, exista situatii cand ai nevoie de servicii specializate de demontare si montare a mobilierului, fara a fi necesar transportul sau manipularea acestuia. Indiferent daca ai achizitionat mobilier nou de la o companie care nu ofera servicii de montaj sau doresti sa muti o piesa de mobilier voluminoasa intr-o alta camera din casa ta, echipa noastra de profesionisti este pregatita cu instrumentele si sculele necesare pentru orice operatiune de acest fel.

In plus, echipa noastra are experienta vasta in acest domeniu, avand un istoric impresionant cu mii de piese de mobilier demontate si remontate cu succes, si cunostinte aprofundate despre modalitatile de imbinare ale diversilor producatori de pe piata.

Oferim serviciul atat persoanelor fizice, care pot avea nevoie de ajutor pentru o varietate de situatii, cat si persoanelor juridice, care au de-a face cu un volum mai mare de mobilier. In plus, acestea din urma pot beneficia de reduceri semnificative de pret pentru acest serviciu.

In ceea ce priveste montajul usilor, suntem echipati pentru a instala orice tip de usa de interior, inclusiv Verte, Porta Doors, DALLAS Pinum, Carol Cristi, Classen, BEST IMP, Magyc Door, sau orice alta usa de interior de la Hornbach, Dedeman, Leroy Merlin, etc.

Ne angajam sa oferim promptitudine si profesionalism, programari in functie de disponibilitatea clientului, si garantam calitatea si seriozitatea montajelor la preturi accesibile. De asemenea, suntem disponibili sa ne deplasam si in afara orasului, contra cost.